Impregneren betonvloer

Als de betonvloer enkele dagen oud is, is het mogelijk deze te impregneren of te sealen. Hierdoor wordt de vloer voor langere tijd vuil en vet werend. Neem voor de mogelijkheden van het impregneren of sealen van uw betonvloer contact op met Cor Pellegrom via 06 24 52 27 06 of via de contactpagina.

Onderhoud van betonvloeren d.m.v. impregneren

Een betonvloer heeft onderhoud nodig. Dat heeft te maken met de enigszins poreuze structuur van beton. Zonder bescherming en onderhoud ontstaan er vlekken op de betonvloer, die niet of nauwelijks te verwijderen zijn. Met het impregneren wordt een betonvloer beschermt tegen vuil en vlekken.

Wat houdt het impregneren van betonvloeren in?

Impregneren is een van de beste methodes om de betonvloer jarenlang te beschermen tegen de indringing van vocht en vuil. Het impregneren van een betonvloer is specialistisch werk, wat ervaring en inzicht vraagt. Het impregneren dient te gebeuren nadat de curing laag is verwijderd. Die curing compound laag is vlak na het storten van het beton aangebracht.

betonvloeren impregneren - vloeren vlinderen Cor Pellegrom bv

De voordelen van het impregneren van betonvloeren

Er zijn een aantal voordelen van het impregneren van betonvloeren

– Heft de poreusheid van het beton op
– Langdurige bescherming tegen vocht en vuil
– Geen verlies van het uitzicht van het beton
– Goedkoper dan coaten

De mogelijkheden van het impregneren van betonvloeren

Er zijn diverse mogelijkheden voor het impregneren of sealen van betonvloeren. Neem voor meer informatie over het impregneren of sealen van betonvloeren contact op met Cor Pellegrom via 06 24 52 27 06 of via de contactpagina.